SCADA Raporlama yazılımı RBS Report

Scada Raporlama
Scada Raporlama Yazılımları

Scada raporlama sistemleri ve yazılımı RBS Report

Scada raporlama için firmamız tarafından pazara sunulan RBSReport V.2.1, endüstriyel alanda tüm PLC, DCS ve uzak IO’lardan bu veriler SQL Server üzerinde toplanabilir. Scada raporlama araçlarından farklı olarak reçete bazında raporlar sorgulayabilirsiniz. Böylece istediğiniz rapor uygulamasını kendiniz rapor şablonlarına entegre ederek oluşturabilirsiniz. OPC DA ve UA teknolojisi alt yapısına sahip olan RBS Report ve Kepware OPC ile diğer tüm OPC Server’lar ile de haberleşilebilmektedir. Sistemlerin batch bazında, günlük, haftalık ve aylık bazda rapor çıktıları alıp şablon excel dosyalarıyla üretim ve tüketim raporlarınızın çıktılarını alınabilmektedir. SQL analiz aracı ile tüm bilişim dünyasına teknik analiz imkanı vermekte detaylı hesaplamaların yapılmasına olanak sağlamaktadır. Excel raporları dizayn edilip istenildiği an tarih ve tüm kayıtlı veri tipinde sorgulanabilmektedir. Analog verilerinizi trend olarak an tarih ve tüm kayıtlı veri tipinde sorgulayıp izleme imkanı sunar.

OPC Data Logger paketi ile OPC verilerinizi kayıt altına alınabilir. SCADA’ların yapamadığı raporlamaları yapma özelliğine sahip RBS Report ile detaylı trend analizide yapmanız mümkündür. Bulut sistemler ile entegre çalışması, Splunk veya Elastic Search ile entegre edeceğiniz veriler ile yapay zeka algoritmaları geliştirmeniz mümkün. Raporları otomatik mail atma ve kaydetme özelliği ile dilenen kullanıcılara bilgilendirme yapılabilmektedir. SQL Analiz aracı ile sql cümlecikleri RBS Report ile oluşturabilmektedir.

Kantar ve tartım raporları, randıman kantarı raporları, gıda sektörüne yönelik raporlamalar, tank seviye ölçümü raporlamaları, su ve arıtma tesisi raporlamaları, beton santrali raporlamaları, enerji sektörüne yönelik raporlamalar, HES ve RES Enerji, raporlama uygulamaları ve birçok endüstriyel alanda raporlama uygulamalarında çözüm sağlamaktadır. Ayrıca reaktif güç veri kayıt sistemi ilede tüm enerji sistemlerinin TEİAŞ EK-C raporlarını çıkarmanız mümkün.

RBS Report yazılımının bir başka önemli özelliği üretimden veri toplayarak kaydettiği veriler ile enerji analizörleri ve reçete bilgileriyle birlikte entegre ederek ürün enerji maliyetini hesaplamanızı sağlamaktadır. MS SQL Server yazılımı ile entegre çalışmasıyla birlikte web raporlamalar, ERP entegrasyonları ve özel geliştirilecek modüller ile tam bir dijital fabrikanın oluşması sağlanmaktadır.

RBS Report nedir videosu için tıklayınız.

Cloud Scada uygulamaları için tıklayınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir