SQL Server mobil raporlama yazılımı RBS Report

SQL Server Mobil Raporlama
SQL Server Mobil Raporlama

SQL Server mobil raporlama yazılımı RBS Report

Endüstri 4.0 dünyasında endüstriden toplanan her veri artık lokal sistemlerde depolanmaktan çok bütünleşik yapılara veri aktarması gerekmektedir. Bu sistemler AWS, Azure, Mongo DB, restfull api, json gibi IT terimleriyle bütünleşik olması olmazsa olmazdır. Böylece verilerinizle iş zekası yazılımlarıyla sistemlerinizin takibi kolaylaşmakta ve yine bu veriyle machine learning uygulamaları geliştirmeniz sağlanmaktadır.

RBS Report uygulaması bu bütünleşik sisteme tümüyle adapte olabilmektedir. Örnek olarak bir enerji santralinizin tüm performans verilerini loglayıp u verileri azure sisteme entegre edebilmesi yanında lokal sistemlerde excel raporlarınızı ve dashboardlarınızı yaratmanız mümkündür. Ayrıca otomatik mail opsiyonu ile bu raporları csv, excel olarak belirli saatlerde mail atabildiği gibi bu raporları cloud arayüzünden çekebilme opsiyonu size dünyanın her yerinden izleme imkanı sunmaktadır. Ayrıca bu raporlara ios, android mobil uygulamalar ilede ulaşmanız mümkündür.

Bunun yanında RBS Report 3.parti yazılım sistemlerine restfull api sayesinde json veri transferi yapabilme özelliğine sahiptir. RBS Report veriyi sadece elektronik cihazlardan değil başka sistemlerden de json olarak transfer edebilme özelliğine sahiptir. Sistemlerinizde PLC’ler, DCS’ler, Oracle, Mongo DB, bir excel dosyasının hücreleri, bir access doysası veya protokolünü bildiğiniz her hangi bir cihazın verilerini ve veritabanı tablolarını okuyup AWS, Azure veya Merkezi bir SQL dosyasına kaydedip, bu verilerinizi raporlamanızı sağlamaktadır. Ayrıca bu raporlara ios, android arayüzlerimizden ulaşıp ve apiler ilede 3.parti sistemlere aktarım yapmanız mümkün kılınmaktadır. Yani RBS Report bir fabrikanın veya işletmenin uçtan uca veri merkezileştirilmesi ve verimliliğinin artırılması için bir platform sağlamaktadır.

Bu platform ile topladığınız ve analiz ettiğiniz verileri Power BI gibi iş zekası yazılımlarına aktarabileceğiniz gibi ayrıca canlı takip için de kullanabilirsiniz.

Daha detay bilgilere www.rbsreport.com sitesinden ulaşabilirsiniz.

Cloud SCADA yazımız için tıklayınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir